Diskuze – Jirkovi Koudelnému

Vložit příspěvek

17. 7. 2013 #249

Jirko, přeju ti brzké uzdravení (a o tom, že se ti při tvé pověstné bojovnosti podaří koleno vyléčit, vůbec nepochybuji). Bez tebe mi bude chybět podstatná část motivace, proč chodit v týdnu běhat a o víkendech se trmácet někam na kraj světa za orienťáckým bláznovstvím. Držím palce a brzy na závodech zase na viděnou.

Martin Klusáček Reagovat
18. 7. 2013 #250

Martine díky ! Začíná vše jít správným směrem ! Stehy odstraněny ! Koleno bez otoku a náplně !Rentgen po 14 dnech ukázal ,že dráty drží a nic se nepohnulo ! Pomalu ohýbám! Můžu našlapovat třetinou mé váhy a začátkem srpna rehabky na posílení svalů na nohou ! Bude to dlouhé , ale snad to do příští sezóny zvládnu ! Motivuje mě ,že se prostárnem do štafety H180 a dáme na MČR placku ! Hezké léto !

Jiří Koudelný
Captcha
 
3. 8. 2013 #251

Jiříku, držíme palečky na rychlé uzdravení. Vím jaké to je být omezený v pohybu, sama mám už třetí týden zánět achilovky a svalu, tak jsem se v Chorvatsku závody jen tak pomaloučku prokulhávala.(když už jsme to zaplatili)

Iva Syslová Reagovat
10. 3. 2014 #261

Jirko, super, ty uz zavodis!

Lenka Křížová Reagovat
14. 3. 2014 #262

Leni zdravím Tě ! Nevím jestli to není silné slovo , že závodím, ale v každém případě jdu poprvé po úraze na pokus zaběhnout orienťák ! Bude to asi rovinka , tak snad to půjde ! A pak uvidím ! Díky za podporu !

Jiří Koudelný Reagovat
Zobrazení: strom | seznam