3+1 víkendového trénování

V Rýchlebských horách moc TaTaRáků eSÍčkovat nebude, ale i tak můžete o víkendu juchat nad kupou nalezených lampionů.

Kde se vzal, tu se vzal, oslovil mě Aleš Bednařík z Liberce s tím, že se mu zachtělo jižního slunce, a tak se přestěhoval do Miroslavi. No a na mapovém archivu vypátral, že jsem kdysi mimo jiné přivedl na svět 3 mapy u Hrotovic a jednu u Valče.

Přesně na nich má v plánu uspořádat o nadcházejícím víkendobraní 4 trenály. Svrbí vás orientky? Napište mu, aby s vámi počítal…

Následuje výcuc z Alešova Emila:

My to planujeme na sobotu 28. 5. asi na cely den. Pokud das na web TTR avizo, ze se zajemci mohou pripojit, bude nejlepsi, kdyz mi predem napisou (ales.bednarik(u­zenáč)seznam.cz) ci zavolaji (608 128 348), abych vedel, kolik lidi prijde. Pripravil bych podle toho mapy a vytvoril harmonogram. Dalsi varianta by byla pripravit mapy digitalne, roznest faborky a nejaky cas je tam nechat. V tydnu bych je jel posbirat, anebo az v sobotu ci nedeli po zavodech v Ivancicich.

Moje predbezna predstava: Spáleňák – sudá / lichá (cca 2 km, 8 kontrol), azimuty (2,2 km, 11 kontrol) Salaš – sprint – dvě varianty s motýlky (1,6 km, 17 kontrol) Konín – 3 okruhy (0,8 – 1,3 km, 4 – 5 kontrol) Šibeničák – něco mezi sprintem a krátkou (2,8 km, 17 kontrol) – dvě tratě v protisměru

Uvažuji i o NOB na Spáleňáku (1,7 km, 6 kontrol), ale to mi nevychází v tu sobotu časově, takže to buď necháme na jindy či to nebude vůbec.

Roman Věžník (7901), 25. 5. 2016

Napsat komentář

Captcha