Běžcův ráj

Říkáte si, kde by se asi tak mohl nacházet? Já vám to prozradím, ale ne, že tam začnete všici běhat a bude z toho Václavák!!!

Pro začátek trochu kombinací: Jistý Chotěbořák ze Zastávky se nás ??" TaTaRáků ze Zbýšova, zeptal, jestli nepůjdem na trénink, co pořádá KOB Moira Brno. Ještěže orienťák je tak fajný spor, že když člověk potká člena jiného oddílu po tmě uprostřed lesa, nemusí mít v očích strach z toho, jestli ten obrovskej chlap pozná můj oddílový overal a dá mi nakládačku ;-)

Místo konání už je nasnadě: Brno Kohoutovice. Neee, nebojte, nesondovali jsme v embargovaných prostorech!!! Jundrovská (kohoutovická), (bystrcká) obora skýtá desítky kilometrů cest, silniček, jak udělaných pro běh a kolo. I les je moc pěkný a ještě se při běhu dá sledovat anatomie daňků, srnek, (pro Gluma) i muflonů, prasátek, ? Když si tady představíte noční mapový trénink ve 30 cm sněhu, no, není to paráda?!? Je!!! Sice přitom zebou nohy, člověk se snaží využívat alespoň trochu prošláplých cestiček, ale nalezení lampionu všechny strasti přehluší (jako vždy).

Chápu, na mapovém tréninku pro cca deset lidí ještě není nic tak výjimečného ? Finiš tréninku byl nejlepší ;-) Zázemí v garáži kohoutovické hájenky skýtalo príma prostory k převlékání a debatování. To jsem ještě netušila, že hned vedle nás čeká malinká místnost s kamny, hrncem výborného čaje, plechem meruňkové buchty, krabičkou krájené zeleniny, bochníkem chleba s pomazánkou ??" pro všechny bez rozdílu pohlaví, věku, vyznání, národnostiJPohádka.

Děkuji tedy Brňákům za po všech stránkách skvělý trénink a přeji si (nám všem), aby na světě bylo co nejvíc podobných míst s DOBRÝMI lidmi.

Lenka Křížová (8551), 30. 1. 2010

Napsat komentář

Captcha