Bude to opět běžák?

Tuto sobotu nás čeká poslední závod letošní LV v Zubří. Všechny dosavadní podzimní závody LV považuji za velice kvalitní. Laťka byla ve Zvůli nasazena vysoko a Růžená i Jihlava ji se ctí udržely na vysoké úrovni, rovněž závod u Chotěboře byl povedený (škoda jen, že ochranáři nepustili pořadatele v údolí Doubravy mimo cesty – skalní pasáže v mimořádně atraktivním údolí by určitě potěšily). Poslední ždárský závod se také povedl, „Bořek stavitel“ předvedl mistrovské dílo, z terénu a mapy vyždímal maximum, Kupodivu to nebyl jen běžák, takže mapaři si přišli na své a dokázali se sprintery „držet krok“.

Před posledním závodem si kladu otázku, zda bude opět rychlý. Dle rozpisu LV má být závod middle, takže hříbků bude dost. Délky tratí jsou velmi slušné. Roman se v „novinkách“obává, zda bude nulové převýšení… Z mapy a nadm. výšky místa konání se těším  na závod, kde nebude rozhodovat pouze běh. Jak v minulém článku očekával Matěj letecký den na Babíně, věřím, že dosť boľo leteckých dní…Laťka je vysoko a poslední tečka za sezónou LV přece nemůže být opakování Marečkova přespoláku bez myšlenky na Třech Studních minulou sezónu. Novoměšťáci nenechají rozhodně rukavici hozenou předchozími oddíly na zemi. Už se k nim těším. Stránky závodu jsou tady. Honza

(Tento článek je subjektivní, nehodlám jím nikoho naštvat ani o něm polemizovat. Pokud jsem někoho potěšil, tak je potěšení i na mé straně.)

Jan Nešpor (6101), 24. 10. 2006

Napsat komentář

Captcha