Kejžlice

Orlovy jsou významným místem nejen českého skautingu. Absolvovali jsme tu , myslím, naše jediné MČR v nočním, Michal Král (CTB) zde ukončil OB-kariéru, když si po stopadesáté vyvrkl kotník, pan Orálek si tady vyvrkl kotník, no a Lukáš si tu vyvrkl kotník.

Ale popořadě. Začali jsme klasicky, Lukáš do lesa s dětma, já na svoje. Moje výkony upadávají stejně jako listí ze stromů, takže se už těším na jaro, až všechno zase začne bujet :) Vystřihla jsem dvě velké chyby. U první jsem prostě přestala myslet, vím, že mi hlavou jelo úplně něco jiného než závod, tak jak to jinak mohlo dopadnout… Pak jsem si řekla, že když lelkuju, tak aspoň zkusím běžet jinak. Vzala jsem to jako Márův trénink na bílé mapě, stejně se skoro nic neobíhalo. Postupy šly parádně, valit a podle výrazných bodů si kontrolovat vzdálenost, rychlovka. Akorát jsem ve svém rozpoložení kazila dohledávky :-( Pak pozděj přišla ještě druhá chyba, kde jsem neumapovala krátký postup a motala se jak vítr v bedně. Lukáš svůj start díky mému senza výkonu nestihl, ale na to se naštěstí moc nehledí. Nakonec skončil v půlce a pěkně z nejvzdálenějšího konce tratě se pajdavě vrátil k autu. V sobotu hrdinně popocházel i doma. V neděli ráno sotva došlápl, tak jsme navštívili Ivu Vackovou v třebíčské nemocnici- když letos moc nejezdí, aby jí nebylo úplně smutno. Lukáš nafasoval ortézu a klacky a jsme všichni zvědaví, jak nám to dopadne se stěhováním :-)

Naštěstí většina TataRáků si počínala výrazně lépe a máme i spoustu bedňáků. Našimi zlatíčky se stávají: Tomík s Martinem, stříbrňákem Kouba a dostatek bronzu ve sluníčkovém dni nachytali Liba, Diana a Honza. Gratulujem.

Z Milov snad veselej ;-)

Lenka Křížová (8551), 18. 10. 2016

Napsat komentář

Captcha