Počítejte s Hujerem!

Ačkoliv vše teď směřuje k námi pořádanému závodu dvoučlenných štafet a veškerá pozornost je upřena pouze na tento podnik, rád bych jen připomněl, ať počítáte taky s tradičním listopadovým Hujerem v úžasných syenitových balvanech a borových lesích!

Kdo bude čtvrtým Hujerem? Vše se dozvíme 21.11.2010 na 4. ročníku Hujera, tentokrát s podtitulem Kuchyňská linka. Termín je výjimečně mírně pozdější než obvykle, ale snad ještě tolik sněhu nebude, aby švestičky ze zahrádky neumrzly. Čeká Vás opět nádherný terén, letos u Rudíkova, plný balvanů, kamenů, srázků a terénních útvarů v průběžném borovém lese (místy náletové smrčky, místy podrost). Opět se nacházíme v přírodním parku Třebíčsko, pro který je tento typ krajiny typický.
Mapa velikosti A4, měřítka 1:3000 a ekvidistance 3m je vlastně renovovanou (přesněji zcela nově udělanou) částí staré mapy Kuchyňka, a proto se jmenuje Kredenec. Stav jaro 2009. Všechny další informace se objeví tady na stránkách po uspořádání již zmíněných amerických štafet, zatím prozradím jen to, že princip nebude zdaleka tak komplikovaný jako loni na Okopaninách, na druhou stranu se budete potýkat s daleko větším, těžším, hezčím a celistvějším kusem lesa.
Takže šprtejte, Hujerové!!!

Matěj Klusáček (8901), 15. 10. 2009

Napsat komentář

Captcha