Trénink o volném víkendu

Kdo by byl pro avizovaný trénink v neděli (v sobotu dost lidí nemohlo) na Kobylí Hlavě a co líp – kdo by mohl vzít auto, prosím, napiště se do komentářů pod článek… Bohužel to ale vypadá, že sníh tam vydrží ještě pár dní, přinejmenším bude pekelně blátivo…

Proto bych navrhoval běžecký trénink třeba jen s kapkou mapy či některé mapové dovednosti (azimuty apod.) – nejspíš někde níže, asi v Libušáku. Kdo by byl pro tuto možnost, napište se prosím taky do komentářů… Abych pravdu řekl, počasí je dosti prekérní:-))

Matěj Klusáček (8901), 22. 3. 2007

Komentáře

Jan Zháňal22. 3. 2007

Jsem pro jakýkoli trénink, který mě vytáhne z postele:) No a kyž budu hodný a bude to moc potřeba, tak by mi rodiče autíčko snad mohli pujčit :))

Miroslav Orálek22. 3. 2007

Orálek a Orálková mohou vzít auto a tři zájemce. Byl bych pro Kobylí hlavu i za cenu sněhu, protože strmé stráně v Libušáku budou taky bahnité a budou určitě hodně klouzat.

Matěj Píro22. 3. 2007

Jsem pro neznámý terén a každopádně pro mapu s tim, že doufám že nebude hromobití:)… kdyby bylo málo aut tak bych pár odvážlivců snad svezl

Lukáš Kříž22. 3. 2007

Mno, rádi bychom se s Léňou proběhli. Hodilo by se nám to ale co nejdřív, máme brzo odpoledne další povinnosti…kdyby to bylo nutné tak bych auto asi mohl vzít.

Lukáš Kříž22. 3. 2007

Co mate furt s tím sněhem? V Brně už ani vidu ani slechu :)

Jan Zháňal22. 3. 2007

takže kam teda zítra?:) kde si to zaplavem v bahynku?:)

Napsat komentář

Captcha