Tříkrálové kritérium - včetně dodatku po závodě

I když už Tří králů bylo, přesto se Tříkrálové kritérium uskuteční. Jedná se o další letošní POT a naváže na tradici založenou vloni. Bude se tedy jednat o střídavý štafetový závod dvojic. Kritérium se odehraje v sobotu 12. ledna 2008, sraz v 10.00 tam, kde bydlí Pírovi. Konec nejpozději ve 13.00.

Jak již bylo řečeno, jedná se o závod dvojic, čili jednotlivci se ho zúčastnit nemohou. Je vyhlášena jediná kategorie bez ohledu na věk či pohlaví dvojic. Každý závodník absolvuje trať v délce dohromady max. 4,5 km. Do fóra „Tříkrálové kritérium“ mi napište, kdo se zúčastníte (abych mohl vše správně připravit) – nicméně i bez předběžné přihlášky můžete přijít (a vytvořit dvojici). Běhat se bude na kleštičky a průkazky, mapa bude čerstvá a detailní a určitě jste na ní ještě nikdy nic neběželi. Busolu si vzít klidně můžete (ale asi vám na nic nebude). Kdybyste nevěděli, kde Pírovi (tedy Glum a jeho rodina) bydlí, tak je to na Žerotínově náměstí číslo (asi) 6. Od Finančního úřadu uličkou nahoru (hospoda zůstane po pravé ruce), přijdete na plácek jak z Foglarovek a v jeho levém horním koutě to je. Glum slíbil, že se bude podávat horký čaj a jiné občerstvení.

Přidáno po závodě:

Sešlo se 8 dvojic a jeden sólista, co si to oběhl MS celé za sebe i za imaginárního partnera. Byl by zvítězil, kdyby nebyl MS.

Oficiálními vítězi se tedy stali Glum a Zuzka, kteří podali nejvyrovnanější výkony. Druzí skončili Lukáš a Lenka a na třetím místě byla dvojgenerační dvojice Matěj s Jitkou.

Nejrychlejší mezičasy kroutil Matěj, po něm Mára a pak Lukáš. Výsledky najdete v sekci Dokumenty.

Mirka nám děkuje, že jsme na plácku před jejich domem rozryli původní souvislou ledovou plochu, takže to tam teď tolik neklouže. Prý až zase bude náledí, jestli bychom nepřišli.

Příští rok bude TK zase, akorát zatím nevím kde – všechny mapy ve městě už byly vyčerpány. Třeba do příštího roku nějací mudrci z Východu nějaké nové přinesou.

Martin Klusáček (5601), 7. 1. 2008

Komentáře

Matěj Píro7. 1. 2008

Jasně čajík vám uvařím, vím že se na něj těšíte… Ale bylo by záhodno Martine kontaktovat ještě majitele domu…což já nejsem:)… další dotaz je možno si jako jednotlivec aspon projít trat?

Lukáš Kříž7. 1. 2008

Paráda ;-) Závody perfektní, zázemí excelentní, zážitek obrovský. Díky pořadatelům :-)

Jitka Klusáčková7. 1. 2008

Slibuju, že jestli bude náš tatínek připravovat Tříkrálové kritérium i napřesrok, dohlídnu na něj, aby si už Kašpara, Melichara a Baltazara nepletl s Pankrácem, Servácem a Bonifácem. Asi ho zmátl ten led…

Napsat komentář

Captcha